HANDELSBETINGELSER


Generelle oplysninger:

BYKRARUP
Risbjergvej 21
4300 Holbæk
Info@bykrarup.dk
CVR nr.: 34412421


Betaling:
Betaling på hjemmesiden foregår via Shopify payments, som åbnes i et betalingsvindue som er sikkert og bruge og sikkert i forhold til indtastning af kortoplysninger.

Ved kortbetaling hæves beløbet først ved afsendelse. Ved bankoverførsel går produktionen af dit produkt først igang når pengene er registreret hos os.

Der kan kun benyttes en rabat af gangen, hvilket betyder er der en kampagne på et produkt kan der ikke benyttet rabatkoder til samme produkt.


Levering:
Levering foregår normalt via Post Nord, der kan dog være enkelte forsendelser som vil blive afsendt med et andet fragt firma.

Hvis intet andet er påført ved produktet er den forventede leveringstid 1-3 hverdage. Dog kan dette variere ved f.eks. højtider og helligdage.


Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, dog med enkelte undtagelser. 

Ved specialbestillinger, (dette er produkter der bliver specielfremstillet dine ønsker med f.eks. egne Plakater/stickers, egne oplysninger på produktet el. lign. frafalder fortrydelsesretten samt returneringsmuligheden.

Ved standard bestillinger udløber fortrydelsesretten 14 dage efter modtagelse af produktet.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal sendes til info@bykrarup.dk. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksomme på at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af produktet uden samtidig at give os tydelig besked om dette.


Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Tilbagebetaling:
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BYKRARUP
Risbjergvej 21
4300 Holbæk

VI HAR IKKE EN FYSISK BUTIK SÅ VAREN SKAL SENDES VIA. POSTNORD

Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret:
Ved fejl og mangler gælder købelovens regler, reglerne kan anvendes på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:

BYKRARUP
Risbjergvej 21
4300 Holbæk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos BYKRARUP og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på BYKRARUP.dk/BYKRARUP.COM er Direktør Kenneth Oxen Krarup.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.


Som registreret hos BYKRARUP, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@bykrarup.dk.


Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til BYKRARUP via mail: info@bykrarup.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Konkurrence:
By Krarup har løbende konkurrencer, disse kan startes og lukkes af By Krarup som By Krarup ønsker det. Ved fejl, manglede deltagelse eller andre forhold som gør konkurrencen unfair bliver disse lukket og gjort ugyldige.
Konkurrencer hvor der skal deles billeder tekst mm. skal dette være offentligt og kunne ses af alle.Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16-11-2018